ZONSKY-INSTRUMENTENco., LTD

 

De professionele Fabrikant van het Testmateriaal

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

ZONSKY INSTRUMENT CO.,LTD

Certificaat
Van goede kwaliteit Uv het Testen Materiaal voor verkoop
Van goede kwaliteit Uv het Testen Materiaal voor verkoop
Ik kocht hun de Testapparaten van de Rookdichtheid, goed gebruikt het. Elke weinig maanden, volgen zij het over onze gebruikende ervaring op. Uitstekende Baan!

—— M. Jawad Mohammad

Ik geniet van samenwerkend met hen als fabrikant, maakten indruk hun beroepsbekwaamheden en dienst veel op me.

—— M. Naseer Akbari

Zij hebben een prachtige fabriek, met ervaren arbeiders. Meestal belangrijk, zijn zij altijd bereid om een grote hulp aan te bieden.

—— M. Hans Bender

Ik ben online Chatten Nu

ZONSKY INSTRUMENT CO.,LTD

1 2 3 4
ZONSKY INSTRUMENT CO.,LTD ZONSKY INSTRUMENT CO.,LTD ZONSKY INSTRUMENT CO.,LTD ZONSKY INSTRUMENT CO.,LTD
Company Building Front Desk Beambten

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Wereldwijd
Merken : ZONSKY
Jaarlijkse omzet : 10 million-15 million
Opgericht Jaar : 1997
Export pct : 80% - 90%

Van BEDRIJFS ZONSKY drie eenheden: draad & kabel en plastic testend materiaalafdeling, vlam - afdeling van het vertragers is de testende instrument, de milieuafdeling van het testmateriaal, een high-tech onderneming van onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop. Het is gevestigd bijna 20 jaar, verzamelt de hoogste talenten van de industrie, de eliteteams, de uitstekende technologie, de klantengroepen van uitstekende kwaliteit en de innovatieve ideeën, die ons om de leider van de industrie van het experimentinstrument toelaten te worden.

 

1. Draad en kabel en plastic het testen instrumenten

Het wordt toegepast op uitgeruste draad & kabel, speciale kabel, auto en spoordoorgangskabel, luchtvaartdraad en kabel, het laden hubdraad en kabel, robotkabel, UL, VDE, CSA verklaarde het testen instrumenten en plastieken, elektrische apparaten testend instrumenten, en de samenwerking van het brandonderzoek op de voorname universiteiten.

 

2. Vlam - vertrager het testen materiaal

Van toepassing geweest op bouw en componenten, draad en kabel, brandbestrijding en techniek, plastieken & chemische producten, meubilair & hout, textiel & vezel, gemotoriseerde voertuigen, elektronika en elektrische apparaten, luchtvaartmaterialen, schipmaterialen, het speelgoed van kinderen en vlam - vertrager het testen materialen die op de normen van westelijke landen worden gebaseerd.

 

3. Milieu het testen instrumenten

Het is etc. van toepassing op het strenge testen van milieu-eisen in alle gangen van het leven, zoals elektronikaschakelaars, hardware, die streng onder hoge en lage temperatuur worden getest. Wij voorzien klanten van een algemene oplossing van laboratorium planning, selectie, bouw, technische overleg en opleiding.

 

ZONSKY heeft bijna twintig jaar beroepsbekwaamheden gestort om kwaliteits tot producten met deskundigheid te leiden. Het idee van „het varen dromen met wetenschap en technologie heeft“ de elite van de industrie en het gecreeerde uitstekende productteam verzameld.

 

ZONSKY is constant geëngageerd aan het geloof van het verbeteren van het concurrentievermogen van ondernemingen en het verbeteren van het collectieve beeld geweest, die tot hoogte leiden - kwaliteitsproducten, die innovatie en nooit einde houden…

Contactgegevens
ZONSKY INSTRUMENT CO.,LTD

Contactpersoon: Miss. Vivi

Tel.: 86-769-89066618-885

Fax: 86-469-8906-6619

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)